Beginnend links (met de klok mee): Maxim Gazendam, Frans Amsing, Pascale Jongejans, Rene Jongejans, Anja Severs.

Maxim Gazendam is zandsculptuur bouwer van beroep onder de naam Puremaxim en reist hiermee de hele wereld over. Overal zijn verhalen te vertellen en uit te beelden in zand. Van China tot aan het Midden Oosten, van Noord tot Zuid Amerika en door heel Europa. Overal zijn verhalen te vertellen en uit te beelden in zand. Formaten van de sculpturen zijn niet het belangrijkst; wel de kwaliteit ervan. Met een achtergrond als architect, veel ervaring met verschillende evenementen en een grootse verscheidenheid aan opdrachtgevers; weet  hij precies hoe een onbekend verhaal over te brengen naar het grote publiek enkel door middel van het materiaal zand... Welk verhaal laat u uitbeelden door deze kunstenaar?

Frans Amsing is zoals hij zelf zegt ‘Bedenker’, een conceptontwikkelaar. Hij heeft bijvoorbeeld de laatste jaren niet alleen een aantal TV programma’s bedacht maar voor een groot deel ook op de rit gezet en zoals dat heet aan zenders verkocht. Zelf is hij bijvoorbeeld trots op het KRO TV programma ‘Brieven Boven Water’ In dit TV programma levert presentator Derk Bolt door kaping, nooit geopende, nooit aangekomen en dus ook nooit gelezen VOC brieven na vaak 300 jaar alsnog af een nazaat. Het is dan vaak ongelofelijk wat er nog terug te vinden is van de briefschrijver en zijn verdere leven.

Anja Severs is een uitvoerder puur sang, werkt al jaren samen met Frans en is een kei op het gebied van relatiemarketing, organisatie en planning. Voor zo’n groots project als ‘Zandverhaal’ uiteraard niet weg te denken. Als studie heeft ze bedrijfseconomie afgemaakt maar rolde als ‘vanzelf’ in de organisatie van grote projecten. Haar motto: Kansen zien, is Kansen pakken, zo ook met ‘Zandverhaal’.

Pascale Jongejans is directeur van SecretariaatsBuro B.V. en samen met een team van professionele secretaresses ondersteunt zij al ruimt 30 jaar ondernemers, verenigingen en projecten. Met Anja werkt zij al heel wat jaren samen en vandaar dat zij met haar Buro betrokken is bij ‘Zandverhaal’ als secretariële ondersteuner. 

René Jongejans heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van grote projecten in de weg- en waterbouw. En omdat er in ‘Zandverhaal’ ook met zand geschoven moet worden, vergunningen geregeld, wanden geplaatst en wat dies meer zij aan de projectkant was ook hij meteen enthousiast om in te stappen.