Wat kan het u opleveren?

Zandverhaal vertelt dus úw verhaal. Dat verhaal kunt u samen met bedrijven aan iedereen die het wil zien ‘vertellen’. Daarbij zijn veel momenten die u samen met bijvoorbeeld het bedrijfsleven kunt benutten. Denkt u dan aan de opening van de Zandverhaalbox, zeg maar in combinatie met de onthulling, of zand-workshops waarbij Maxim samen met uw relaties of medewerkers een typisch eigen Zandsculptuur gaat bouwen. De Zandverhaalbox zal zowel overdag maar juist ook ’s avonds mensen trekken. Via bijvoorbeeld een App, als ondersteuning van uw Verhaal, kunnen mensen een route door de stad wandelen waarbij zij uit kunnen komen bij kleinere Zandverhaalboxen die uw Verhaal weer verder aanvullen. Ook daar liggen dus weer kansen. Op de wanden van de Zandverhaalbox zijn mogelijkheden voor ondersteunende verhaalteksten en logo’s.

Wat moet het u opleveren?

Los van bovenstaande voorbeelden is de belangrijkste vraag die wij u straks gaan stellen: wat moet het u uiteindelijk opleveren, wat verwacht u ervan en wanneer is het concept van de Zandverhaalbox voor u geslaagd?

Die vraag kunnen wij pas beantwoorden nadat wij met u een gesprek hebben gehad. Van daaruit kunnen wij een voorstel doen wat uw verwachtingen en behoeftes dekt of wellicht overtreft?!

Als dit is wat u zoekt, stuurt u ons dan het contactformulier of neem contact op met Frans Amsing, telefoonnummer 035-6954124 of mail naar zandverhaal@www.zandverhaal.nl. Wij strooien u geen zand in de ogen…!!